Personvernerklæring

Ansvarlig for siden

https://teslaexperience.no er en blogg skrevet av Robert Grygier.

Hvilke personopplysninger som samles inn og hvorfor

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler brukes for å få nettstedet til å fungere og til statistiske formål for å forbedre brukeropplevelsen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innhold på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem dine opplysninger deles med

Opplysninger gitt på nettstedet brukes kun til tiltenkt formål og deles ikke med tredjeparter.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du kan be om å få et sammendrag som inneholder personopplysningene jeg har om deg. Dette omfatter all data du har gitt meg. Du kan også be om at jeg sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger jeg er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.