To år siden den skjebnesvaNgne prøveturen

En skjebnesvanger prøvetur.

Tiden flyr.

Nå er det gått to år siden den skjebnesvangne prøveturen i Myrkdalen som førte til at vi kjøpte vår Tesla.

Hva er så status quo?

Vel, for det første er det dårlige vær- og skiforhold i Myrkdalen 🙂 i år.

For det andre har vi nå kjørt 18 698 km med vår Tesla. Sammen med e-up!-en har vi passert 50 000 elektriske kilometer med god margin.

Da er det vel på tide å ta et lite oppgjør med det elektriske skifte …

For å si det rett ut, så er vi veldig fornøyde med overgangen til elbil. Det betyr ikke at ikke jeg savner vår Cayenne turbo, men in lyset av utviklingen, bilvilkår, kjøremønster, teknologi og komfort må jeg innrømme at elbil – og i sær Tesla – møter våre behov på en utmerket måte (bortsett fra prisen, som er stiv).

Det å alltid ha varm bil, oppdateringene med nye funksjoner, plassen, komforten, gadget-faktoren, teknologien, utmerket app og flere andre ting taler virkelig for Teslaen. Rekkeviddeangsten er fraværende og muligheten for å flytte bilen ut av trange parkeringsplasser med mobilen bidrar til fornøydhetsfaktoren.

På minuslisten er til dels trege tilbakemeldinger fra Tesla og lange ventetider (selv om det har skjedd MYE i 2018), kvalitet som ikke er på nivå med tyske premiummerker og småting som irriterer – som mangel på en fungerende regnsensor.

Siste innlegg

Arkiv

Kategorier

Meta

Robert Skrevet av: