Blir det ferie med Tesla?

I går ringte Tesla og informerte om at batteriet ikke kom til Bergen før på onsdag – noe som er for seint med tanke på våre ferieplaner. Vi skulle derfor få en Audi A6 som leiebil. Dette er egentlig en veldig grei ordning, bortsett fra at vi hadde lagt opp reiseruten og overnatting som elbilreise og ikke minst skyndet oss med bestillingen for at reisen skulle gjennomføres med ny bil. Etter å ha gitt uttrykk for dette ba Tesla oss om å få komme tilbake med en alternativ løsningen i dag…

Da Tesla ringte i dag kunne de meddele at de kunne ta batteriet fra en annen nybil for å komme tidsnok i mål. Nå var det bare å hive seg rundt og ordne alt slik bilen faktisk kunne registreres.

Nå har bilen fått skilt og vi venter med spenning på hva som skjer videre …

Siste innlegg

Arkiv

Kategorier

Meta

Robert Skrevet av: